Isnin, Januari 27

Menambah koleksi Tudung Ruffle

Lepas makan, perut kenyang kita ke Tudung Ruffle lagi. Eh kenapa ramai betul hari ni?. 


Ramai influencer la pulak. Saya dan Dania sibuk nak membelek tudung. Ramai pula kat kedai ni. Ramai pula yang sedang buat video dan ambik gambar. Dania ada nampak @fa.ieren jugak. Ummi tak kenal la. 


Tudung yang sempat dibelek. Tak lama pun kami kat sini sebab agak rimas. Kedai tak besar mana tapi orang lak ramai. Tudung ni saya belikan untuk Dania. Soft je warna dia. Tepi tu warna pink. 


Warna ni pun cantik. 


Ni warna terang sikit berbanding atas tapi masih manis sebab design berbunga. 


Warna kelabu pulak.


Tambah lagi koleksi tudung ruffle. Hehe. Harap2 tak nampak la muka masam depan kaunter tu sebab masa saya nak membayar tu sibuk pulak nak buat video dengan nak membetulkan kedudukan phone lagi. Nak berlakon lagi, Haihhh la....Harap tak masuk la dalam TT ke IG muka orang tu ya. 😆. Lama juga saya tunggu tu. Apa salahnya saya bayar dulu ye tak?. Dania pula lepas pilih dia keluar sebab dia kata tak nak masuk pula muka dalam media sosial orang lain dan dia rimas ramai pula dalam ni. Kedai pulak tak besar mana pun. 

Tambah lagi la koleksi tudung Ruffle saya dan Dania. Dah ikut sekali belikan sehelai untuk Dania jugak. Ummi adil kan? 😃.

Dania kata kalau ada event dengan influencer, tutup la kedai tu nanti bila kita datang penuh je kedai tu. Sale pun kena buat jugak kan Dania....kalau tutup, sale tak jalan pulak. 





XOXO,
Ezna 

 

11 ulasan:

  1. Sama kak ana pun suka beli tudung Ruffle ni, comel-comel design depa kan :)

    BalasPadam
  2. yg soft pink tu iras2 kita punya tp bunga lain skit

    BalasPadam
  3. semalam p Aeon Wangsa Maju, ada tudung ruffle jugak kalau tak silap...tapi, tak beli pun

    BalasPadam
  4. Design tudung ruffle semua cantik² . Betul bila ruangan kedai tak besar mana , crowded dengan orang ramai memang rasa tak selesa ..

    BalasPadam
  5. Dah addicted Nampak Ena & Dania dgn tudung ruffle ni hehe...
    Sy pun tak suka nak shopping kalau ramai² org :(

    BalasPadam
  6. SA ada sehelai tudung ruffle..tapi macam nak terjah sini la...hahaha...

    BalasPadam
  7. Cantik juga design tudung tu... nampak sweet dan feminine

    BalasPadam
  8. Saya pun tak suka kalo toko terlalu ramai. Biasanya menunggu dulu sampai tak crowded sangat. Yg sedang buat video saat nak bayar, memang mengganggu lah. Tak sadar ada orang sedang antri di belakang

    BalasPadam

Berhati-hati ketika memberi komen supaya tidak mengeluarkan kata-kata yang kesat. Komen yang tidak sesuai tidak akan disiarkan. Terima kasih kerana memberi komen yang baik-baik belaka.

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Featured Post

Briskwalk ditemani flora dan fauna & Zus

Briskwalk kali ni kami ke Taman Wawasan, Putrajaya. Kena lalu terowong bawah berdekatan office PJH dan Hotel Zenith.  Masa kami briskwalk tu...