Hello eznakhalili.com readers!!

Tuesday, July 2

Hanya ibu dan anak sahaja

Lepas ambik Dania dari Fakulti, saya dan Dania pun menuju ke IOI City Mall. Kat Fakulti Pertanian ni lengang la sebab hari ahad kan. Ni first time kelas buat kat Fakulti hari ahad. Sebelum ni kalau nak buat pun kelas hari ahad hanya online je. 



Ni kami dah tiba ke IOI City Mall ni. Kat satu kedai jual mainan. Dania cukup suka tengok miniature macam ni. Ayah dia tak ikut sebab ada game bowling under surau. 


Entah apa yang ditengoknya pun tak tahu. 


Mencuba lipstick pulak kat Watson. 


Mirror wefie ni kat mana pun tak ingat dah ni. Oh maybe kat dalam Aeon IOI City Mall ni rasanya. 


Masuk Family Mart pun sekadar tengok tak beli apa-apa. 


Ada Tteokbokki ni cuma panaskan ajer. 


Lagi gambar. 


Lepas tu masuk Miniso pulak. Entry lain pulak untuk peminat karakter BT21. 


Ok sebelum balik singgah My News beli aiskrim. Makan la kat port tepi kolam ni haaa.... 


Jom la kita balik ya....hmmmm kat dalam kereta sebelum nak tiba rumah....dapat call dari hubby suruh ambik kat Bangi Gateaway dan pergi makan sama-sama. Tu la pasal kami tak makan tengahari lagi sebab nanti mesti hubby nak ajak makan sama-sama. Rupanya hubby naik kereta orang nak ke Bangi Gateaway. 

Dari Bangi Gateaway kami akan makan kat satu tempat ni....berdekatan je dengan Bangi Gateaway pun....entry lepas ni la...

Puas la ibu dan anak cover hujung ke hujung. Siapa yang tahu IOI City Mall ni tahulah Aeon kat area mana...hujung nun....dan saya parking pulak kat bawah Subway tu yang dekat dengan HomePro. Hujung sini pulak. Fuhhhhh jauh berjalan ya....




XOXO,
Ezna

11 comments:

  1. nice la wefie dlm cermin tu. i jrg2 ke IOI mall tu sbb agak jauh dari my area..so far baru 3 kali kot i pergi situ so memang tak ingat la direction kedai ker apa ker hehhehe

    ReplyDelete
  2. Best sesekali ronda mall dengan anak kan. Kalau sama minat bertambah-tambah seronok.

    ReplyDelete
  3. Kalau ke IOI tu jarang2 sampai ke Aeon, jauh betul haha. Eh belum sampai pun kot.

    ReplyDelete
  4. Owhh ingatkan beli obat batuk cap ibu dan anak

    ReplyDelete
  5. Pernah sekali jer masuk IOL CITY Mall ni .. lepas tu terus kata kat wife.. tak dtg sini lagi pun ok kot hahaaha

    ReplyDelete
  6. ioi ni baru 2x smp...skarang dh makin besar tk smp2 lg hehe....Tteokbokki tu tisya suka...kita 1st time mkn time kt restoran korea rasa sesudu dua cukup la

    ReplyDelete
  7. Rasenya linda tak pernah masuk IOI lagi.. Kikiki

    ReplyDelete
  8. Pernah masuk IOI mall 2-3 kali je rasanya.. besar sangat.. itu pun tak semua tempat pergi.

    ReplyDelete
  9. Aisssh rumah miniatur tuh saya sukaaaaa sangaaat 😍😍😍😍. Apalagi kalo lengkap dengan furniture. Dulu saat kecil ingin punya. Tapi harganya mahaaal kan. Papa tak nak belikan. Papa memang begitu, kalo mainan dia pikir 1000x sebelum belum tapi kalo minta buku, langsung dibelikan 🤣.

    Cuma dipikir2, saya hanya sebatas suka. Tapi mungkin tak akan bisa menjaga. JD bisa2 banyak hilang juga perabotnya yg kecil2 itu 😅

    ReplyDelete
  10. Sama la kita kan...spend masa berdua je ngan anak...best

    ReplyDelete
  11. Macam lama lak x buat healing makan eskrem berdua ngan Nia...eh kena buat balik ni...x sabar jugak nak staycation berdua ngan Nia next week

    ReplyDelete