My IG Post

Hello eznakhalili.com readers!!

Nuff

Bila isteri artis komen.....

Saya ada komen kat IG Diyana Halik isteri Aaron Aziz. Dibalas pula komen saya....saya komen kat Surprise birthday party Dahlia Arissa. Anak Diyana dan Aaron yang bongsu. Bagi saya anak-anak Diyana dan Aaron ni dah terdidik dengan adab sejak kecil lagi. Memang mereka bertiga ni jenis yang bersopan santun. 


Rasa kembang juga bila isteri Aaron kata lama dah tak jumpa saya. Ye memang lama. Last saya jumpa masa event Dutch Lady. Diyana, Aaron dan family sebagai duta Dutch Lady. 

Macamana kenal?
Dulu Dania masa kecik pernah join speech and drama class kat Julia Gabriel, Bangsar. Kebetulan anak-anak Aaron dan Diyana pun sekolah tadika Chiltern House kat Julia Gabriel, Bangsar tu juga. Time tunggu Dania habis kelas, kekadang Diyana dan Aaron tunggu sekali. 


Lama dah gambar ni, Aaron dan saya tahun 2008. 11 tahun yang lalu. Anaqi pun masa ni sebaya Dania. Saya pun sebaya Aaron. Dania masa ni 5 tahun. Depan tu mak mertua Aaron tengah tengok. Bagus Aaron tak ambik gambar berdua. 


Masa ni Aaron baru dikenali melalui drama Emil Emilda. Siapa yang pernah menonton?


So far memang keluarga Aaron + Diyana ni clean je. Takde gossip-gossip liar selain mereka pun tak sombong bila dah dikenali. Diyana pun sama, isteri aktor yang dikenali tapi senang didekati dan tak sombong. She's very friendly. 

Moga mereka berbahagia la sebagai satu family dengan 3 cahayamata yang bersopan santun Anaqi, Dwi dan Dahlia. 

Comments

  1. Wah bestnya. Isterinya pun ramah ingat lagi walau dah berbelas tahun :D

    ReplyDelete
  2. Waaa lama tuu masa Aaron Aziz belum sado sangat. Baguslah the wife boleh ingat nampaklah peribadi dia yg tak kira siapa je layan elok kan. And setuju sangat depa clean tak dak gosip liar.

    ReplyDelete
  3. Awak mesti teruja betul sampai tulis this in blog. Isteri dia ramah and tahu layan peminat. Aaron ni pun pandai Jaga imej.

    ReplyDelete
  4. mesti la pernah tgk drama tu...antara drama yg hot kot kat TV...couple ni mmg tak de gossip tak baik pun

    ReplyDelete
  5. Seronoknya bila isteri artis menyapa Ezna hi hi hi, suak tengok family Aaron Aziz ni memang happy family mereka ni.

    ReplyDelete
  6. Airah pernah tengok drama tu. dah tiga kali ulang tengok jugak la hahahaha suka tengok aaron aziz ni berlakon. Sekarang macam dah kurang kan

    ReplyDelete
  7. Yup ni antara artis yang bersih dari sebarang gosip dan happy family. Suka tengok diorang kalau up gambar bercuti bersama2. Yang best tu viral gambar raya Aaron dan isteri dia Diyana yang pakai baju tak sedondon tuh.. Hahaha lawak

    ReplyDelete
  8. Nampak mesra ya isteri aaron aziz nie. Baguslah dia x kekwat siap boleh ingat lagi netizen biasa mcm kita nie. Tajam betul ingatan dia. Isteri dia pon low profile je xde interframe fame laki dia. Bagus

    ReplyDelete
  9. best kan kalau jumpa artis yang peramah ni..masih ingat kita..blas komen kita..hehee..seronok je kan..kita pun suka aaron tau

    ReplyDelete
  10. haa..ada tengok citer dram Emilda tu.. heheheh.. antar drama kegemaran masa tu.. mesti tunggu depan tv punya nak habiskan marathon tengok drama ni.. best.. aeron ni romantik dengan isteri dia kan? hee.. sweet je

    ReplyDelete
  11. heheheh...tapi diyanan memang frioendly and down to earth kan Ramai org suka dengan dia..aah i mmg perasan u mmg support aaron ni...not because talented juga tapi sebab akeluarga dia memang baik2...heheh

    ReplyDelete
  12. Wow level artis sekarang ni hehehe main komen dengan isteri artis hehehehe jelous kita tak ada pun artis nak komen kat kita hehehehe salam kenalan Diayana...

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts