Thursday, February 15

6 juta produk : 1 platform

Banyaknya produk dengan penjimatan hebat ditawarkan di dalam 1 platform.

Platform e dagang yang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan you alls. 

Nak dapatkan angpow 'Fortune And Pao' ? 

Bolehlah bermain permainan Fortune Ang Pao untuk peluang memenangi tiket emas dan hadiah berupa...

wow....wow....wow....

RM8,888


Bermula hari ini sehingga 25 Februari 2018, anda akan mendapatkan penjimatan yang hebat di musim perayaan ini. 


#wangwithshopee diskaun sehingga 90 %???

πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€

Mau terbeliak biji mata oiii....


Nak tahu lebih lanjut???

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



Jom Jom Jom 

Lets πŸ‘«πŸ‘«πŸ‘«beramai-ramai kita shopping di

shopee.... shopee.... shopee....

Boleh juga muat turun aplikasi Shopee secara percuma di App Store atau Google Play 

Kini....kat mana2 pun boleh shopping.

Dak gitu???

18 comments:

  1. wahh seriously 6 juta! power betul! no wonderlah hampir semua barangan boleh jumpa di shopee! no wonder jugaklah selalu rambang mata nak memilih! haha

    ReplyDelete
  2. Wahhh mmg betul2 peluang ni. Menarik sgt klu sertai sbb hadiahnya sgt2 berbaloi. Klu terpilih sikit2 pun dah happy sgt, apatah lagi klu menang besar ni hihii.. menariklah! Thanks sharing :)

    ReplyDelete
  3. Mak oiii powernya sampai 6 juta tu ha...no wonder nampak iklan diorang di mana-mana..semua nak suruh akak kerap pilih shopee la ni kan..

    ReplyDelete
  4. lisa memang suka online shopping ni, bila dapat peluang mcm ni macam bestnya. hadiah ang pow pun boleh tahan tu wang besar..wang besar.. nanti nak pi tengok this website.

    ReplyDelete
  5. Emi dalam tempih sebulan ni dah macam-macam benda beli kat Shopeee. Dah jadi pelanggan setia la pendek kata, haha.

    ReplyDelete
  6. Lol..bahaya shopee ni..sejak terbuka apps dia..terus jatuh cinta..tip2 minggu ade promotion

    ReplyDelete
  7. wow 1 platform banyak produk tapi harga kos penghantaran pun berbeza-beza nampaknya kena pandai pilih seller yang sanggup kasi free delivery la heheh

    ReplyDelete
  8. Banyaknya nilai angpao dia RM88 888. Harap bertuah nanti

    ReplyDelete
  9. Suka shopping dekat Shopee sebab banyak barang yang best best.murah dan free shipping.dah banyak beli barang dekat Shopee ni.best sgt tau.

    ReplyDelete
  10. Tak pernah shopping kat shoppee ni. Even my dentist pun refer I to shop here. Mesti mau cuba ni.

    ReplyDelete
  11. wah banyak yer barang yang boleh di beli di Shoppe. Huda pun selalu juga shopping di Shoppe,memang murah, berbaloi dan selamat jer sampai depan pintu rumah

    ReplyDelete
  12. Dicount up to 90% ngam ngam I need to stock up items for my kids, shall download the app and start shopping, lepas cina raya I can get my items.

    ReplyDelete
  13. Memang selalu shopping kat Shoppe. Banyak pilihan dan murah. Semua barang ada kat sini. Nampak sangat Shopee makin dikenali dan mampu bersaing dengan platform jualan online sedia ada.

    ReplyDelete
  14. Sekarang ni dah banyak orang shopping onlinekan?pilih jer yang mana berkenan dan kena pandai membeli utk dapatkan diskaun btlx?

    ReplyDelete
  15. hari2 dok main fortune ang pao.. setakat ni dah dapat 600+ coins dah.. .. nanti leh guna utk shopping kat shopee.. hehe

    ReplyDelete
  16. Wah 6 juta. Banyak tu. Btw orang kata shoping sini memang best. Harga murah x masuk akal. Huhu

    ReplyDelete
  17. Alamak.. menggigil dah jari2 TB ni nak tekan checkout .. ada banyak barang dah masuk bakul shoppee tu.. tunggu nak klik checkout je. adoi. gigil2.. haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails