Nuff

Majlis pertunangan simple and sweet

Majlis Pertunangan sepupu saya berjalan dengan lancar. Bersyukur sangat. Sepupu saya dapat orang Sg. Buah Dengkil. Ibu sepupu saya ni kira kakak kepada arwah papa saya. Sepupu saya lelaki. Dalam gambar ni ibu saudara sedang menyarungkan 💍💍💍 ke jari manis bakal sepupu saya. 

Wah dapat 2 cincin terus. Ni cincin merisik. 


Ni pulak 💍💍💍 tunang. Untung la. Dulu saya 1 bentuk cincin je. Takde cincin merisik. Setting pelamin kat belakang ni pun sweet di mata saya. 


Bila Fina mula cium pipi bakal mertua, bercucuran la airmata ibu saudara saya yang saya panggil Mamamah ni....


Hantaran dari pihak lelaki 5 dulang. 


Dibalas 7 dulang oleh pihak perempuan. 


Ni, saya yang suruh pose macam ni. Sweet tak?. Ibu tunang sepupu saya dan ibu saudara saya cium Fina. 


Sekarang ni sepupu saya Izrul Razman dah sah menjadi tunangan orang. Selamat menempuh alam baru Abang Man. Fina ni pun nampak sopan je orangnya. 

Jangan pandang-pandang....duduk renggang-renggang.....😃😃😃


Nak puji makanan yang disediakan oleh pihak tuan rumah, sedap sesangat. Seleksi kuih muih sangat la banyak. 

Moga hubungan mereka sampai ke jinjang pelamin hendaknya.....

Comments

  1. Replies
    1. Ah ah suzz sweet warna theme ni....i pon suka...

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih. Moga hubungan mereka sampai ke jinjang pelamin.

      Delete
  3. cantik..simple..alhamdulillah..tahniah dah selamat majlis

    ReplyDelete
  4. Tahniah dan selamat bertunang buat mereka.

    ReplyDelete
  5. pelamin so cantik tau. btw, selamat bertunang ya sepupu awak :)

    ReplyDelete
  6. Emi pun kalau nak bertunang nanti kalau boleh nak buat style simple je. Just ajak family terdekat dan rakan baik. Orang kata bertunang ni biarlah sederhana je. Time kawen nnati baru grand sket. Hihi

    ReplyDelete
  7. Pergh zaman sekarang bertunang pun dah siap ada pelamin memang grand lah anak muda sekarang..
    apa pun taniah semoga ikatannya akan sentiasa utuh till jannah

    ReplyDelete
  8. Tahniah abang Man dan Fina.. tengah berdarah manis sekarang ni.. moga hubungan sampai ke jinjang pelamin

    ReplyDelete
  9. Tahniah..semoga kekal hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  10. oh mamamia,, semoga berkekalan sehingga ke pelamin ye, jaga jaga sekarang tengah darah manis tu weee.

    ReplyDelete
  11. may them have a happy marriage!

    ReplyDelete
  12. simple tapi cantik. tema yang sangat sesuai :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah diucapkan. suka juga tema warna lembut begini.

    ReplyDelete
  14. Ini yang Bonde suka... Sangat cantik sekali walau simple... Ahamdulillah majlis dah selesai, Tahniah diucapkan

    ReplyDelete
  15. Sederhana dan simple tapi tetap meriah

    ReplyDelete
  16. Semoga dipermudahkan segala urusan hingga ke jinjang pelamin..seterusnya ke Jannah...

    ReplyDelete
  17. Kalau bertunang baik simple & nice je. Kalau kahwin nanti baru buat meriah.

    ReplyDelete
  18. Nak jimat, hantaran bagi makanan.. hehe.. nice.

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts