Friday, November 24

Black Friday Cyber Monday

Black Friday Cyber Monday di Shopback....

Apa tu?
So sah lah ini terms untuk shopping!!! Dapat penjimatan yang banyak....jom kita
Black Friday Cyber Monday

Meh tengok kat sini. Huhuhu Lazada 1212 sales pun ada.

Dalam banyak2 section dalam Shopback ni mata saya lebih terarah kepada penjimatan untuk travel...
Nah ni dia....
Ada penjimatan pembelian tiket kapal terbang dan juga hotel. Penjimatan yang kita dapat tu boleh digunakan untuk travel lagi tahun depan.
Ada Malaysia Airlines, Booking.com, Expedia, Malindo Air dan banyak lagi.
Online shopping ni menyenangkan kita :

1. Tak payah bayar parking untuk ke shopping mall.  
2. Kadang-kadang disebabkan parking penuh, kita terpaksa berkali-kali pusing di tempat parking dan ini akan merugikan masa.
3. Online di mana-mana sahaja samada kita kat tempat kerja, sedang bercuti. Mudah bukan?
4. Sangat memudahkan untuk mereka yang sibuk.
5. Tak akan stress oleh salesman / salesgirls yang kadang-kadang suka paksa kita beli barang kalau pergi ke shopping mall.

Jadi jika jawapan 'YA' untuk semua di atas, sesungguhnya online shopping adalah amat memudahkan.



Kalau you alls pun nak penjimatan menarik lekas lekas ke Cyber Monday 

For more info boleh click 1212

Ingat......Black Friday Cyber Monday :-) Di mana?
Di Shopback lah....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails