Tuesday, September 26

Shopping di ShopBack dapat cash back

 
ShopBack Malaysia bagi harga yang terbaik dan diskaun untuk 500 store online. Paling best dapat cash back. Betul ke apa yang saya dengar ni? Shopping online dapat balik cash back?. Ya betul. How cool is that?. Dah la zaman sekarang ni kalau nak shopping pun berkira juga sebab ekonomi Negara kita tak begitu baik. Kan bagus kalau kita shopping, kita pun dapat penjimatan dan sekaligus dapat cash back juga. Boleh jimat kan?.
 
Ni lah diantara store online yang anda semua akan dapat balik cash back bila shopping online di ShopBack Malaysia Ada electronics, fashion, health and beauty, travel, dining, groceries, home and living dan sports and outdoor. Banyak penjimatan tu.
 
Tawaran yang hebat untuk kita yang nak melancong pun ada. Menarik bukan? Boleh click Ctrip / Agoda Malaysia / Malaysia Airlines
 

Jom la kita tengok youtube ni. Banyak info yang disampaikan.

 
Ok....dah excited nak shopping ke tu?. Haa ni lah cara-caranya.







Cash back kita boleh redeemed setelah ia mencecah RM10 ya. Seleksi bank pun sangat banyak seperti Maybank, Citibank, OCBC, RHB dan banyak lagi.

Ok jom shopping kat ShopBack Malaysia

 
 
Tak rugi you alls kita shopping kat sini. Kita masih menikmati penjimatan berganda. Siapa nak bagi?. Jom la shopping! 
 

1 comment:

  1. Banyak dah dengar pasal ShopBack Malaysia ni..tapi tak pernah try lagi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails