Wednesday, May 3

Typo

Ni bukan Typo error ni. Kami ada pergi kedai Typo kat Mitsui Premium Outlet ahad baru2 ni. Dania suka beno kedai Typo ni. Pantang nampak. Kali ni memang nak beli huruf2 kat Typo ni sebab nak compliment dengan yang sedia ada huruf 'H' dan 'Z' kat rumah. Kat Typo Premium Outlet ni RM30 untuk 4 huruf atau bentuk ni. Kami beli huruf 'E', 'D', '&' dan bentuk heart.
 
Jadilah kenkononnya Hasbullah Zakaria love Ezna and Dania. Ezna and Dania pulak sayang ke dak HZ? Itulah persoalannya
 

Bila nak bayar, cashier pulak tanya tak nak beli ke bag ni untuk charity?. Ada suara pulak kata cantiknya beg tu.....terus la ummi bagitau ayah Dania bayar lebih RM5.50 sebab bag tu berharga RM5.50. Esoknya pergi sekolah terus rasmikan bag ni. Kalau murah harganya ok lah. Kalau mahal2 ummi dan ayah pon tak nak belikan.  
 
 
Marah Dania kalau tau ummi masukkan gambar ni sebab masa ni Dania tak sedia lagi 


Siapa lagi peminat Typo angkat tangan? 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails