Tuesday, September 1

Makan Time : : Little White Cafe : :

One of the weekend kami satu family ada singgah Bandar Baru Bangi sebab ada hal. Tersinggah pulak Little White Cafe yang terletak sederet Nasi Ulam kat Bandar baru Bangi. 

Deko kat luar seakan berada dalam taman inggeris. 


Masa kami datang tu just in time untuk tea time kami. So, apa yang menarik kat sini? 


Ni kat kaunter bayaran ni. 


Macam kat rumah kan? Rasa selesa sangat kat dalam Little White Cafe ni. Boleh ajer baca buku kat sini. Ada barangan yang dijual juga tapi bukan semua. 



Scones pun ada. 



Little White Cafe nama diberi. 


Kalau tak nak duduk kat dalam boleh ajer duduk kat luar. Ada payung berbelang. Rasa santai kan?. 


Kami pilih kek yang berkenan di hati kat sini. 


Cheese Cake ni sedap. 


Kat sini pun not only a cafe tapi boleh juga tempah design untuk rumah. Owner cafe ni boleh design rumah kita. Ni salah satu design rumah customer. Cantiknya bumbung diperbuat daripada kayu ni. Ada budget boleh la buat sebab kayu kan mahal...



Saya rasa harga kat sini ok lah. Bukan hanya kek tetapi mereka juga ada makanan barat. Jom try kat Little White Cafe

4 comments:

  1. Cantik deco kedai ni, memang selesa macam terasa ada dirumah sendiri...

    ReplyDelete
  2. selalu lalu.. tp ila suka makan dekat red cart.. sederet jugak dgn cafe nie tapi hujunggggg..
    sekarang under renovation rasanya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails