Monday, August 24

The final countdown open house rumah Kak Red

Cerita ni cerita bulan Syawal. Syawal pun dah tinggalkan kita baru le saya nak update blog ni. Hehehe.

Ni kisah saya dan keluarga berkunjung ke rumah baru 'Red House' Kak Red. Dengan berpandukan waze tiba tepat kat depan rumah Kak Red. Kami tiba awal dalam kol 12 tengahari.  


Kak Red sibuk melayan tetamu yang datang. 


Part ni paling best. Tour satu rumah Kak Red. Saje nak ambik ilham. Tiles dalam bilik mandi berwarna merah menyala dengan hitam. 


Ni rak aksesori. Banyaknya aksesori pilihan. Cantik rak ni berwarna putih. 


Ni kat tangga ni. Warna kuning melatari kawasan ini. 


Tiles sepenuh penuh dinding. Plaster ceiling juga di bahagian dapur. Cantik juga kombinasi hitam merah ni untuk dapur. Kitchen Cabinet dapur ni jenis glossy warnanya ni. 


Rak untuk display ni pun berwarna merah. 


Pandangan dari sudut luar rumah. 


Sempat ambik gambar dengan Zeeshan dan Dania. Gambar makanan tak ambik la pulak sebab sibuk makan. Yang saya ingat, saya makan soto. 


Me and Kak Red. :-) 


Tq Kak Red for having us. Ni kira final open house kat rumah Kak Red ni. Lepas rumah Kak Red ada 2-3 buah rumah open house lagi. 

1 comment:

Related Posts with Thumbnails