Thursday, August 27

Jemputan Eksklusif Rindu Awak 200% Nescafe

Jemputan ni eksklusif untuk pemenang sahaja. Saya dapat ke sini sebab beli tiket dari kawan yang menang. Majlis ni diadakan di  One World Hotel, Bandar Utama. 


Besar dewan kat sini. Masing-masing pakat nak jumpa pelakon utama Rindu Awak 200%.


Sementara itu, slide Rindu Awak 200% ditayangkan. 


Zul Ariffin dan Ayda Jebat. 


Majlis ni dikawal ketat oleh bodyguard. Nak ambik gambar kena ikut time yang ditetapkan selepas habis program. Majlis ni ni dah la start lewat dari yang dijadualkan. Patutnya pukul 3pm. Kol 4 lebih baru start. Dalam kol 5pm macam tak nampak nak berakhir majlis ni. Nak ambik anak lagi kat sekolah so saya pun terus balik lah. Actually ada kawan saya kata masa nak ambik gambar masa Zul Ariffin tiba awal tu pun tak boleh. Bodyguard tak bagi. Akhirnya gambar Zul Ariffin dan Ayda Jebat dari kejauhan je lah. 


Tak best betul majlis ni. Nak ambik gambar pun tak boleh....hishhh....

5 comments:

  1. wow! bestnyaa., tapi jadi tak best lak sebab tak dapat ambik gambar banyak-banyak ekk..

    6 tanda anak kekurangan zat besi

    ReplyDelete
  2. bosannya ..nak amik gmbr tak boleh..konon2 artis tu eksklusif lah tu....so mcm tak serve the purpose lah event tu

    ReplyDelete
  3. Loh...zul arifin dgn ayda jebat je kot....tambah hosan bila majlis mula lewat..

    ReplyDelete
  4. Sangat tak best kalau event tak ikut time yang ditetapkan..larii time kita pulak kan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails