Tuesday, August 25

Celebrate Birthday Ummi!!!

Ada lagi cerita 3 bulan lepas ni. Okay citer ni kita nak makan-makan celebrate birthday saya pada 17 Mei 2015. Kami nak makan-makan kat Serai, Paradigm Mall. One of our favourite makan place. Actually masa ni pun saya tak berapa nak sihat. Saya kekurangan darah (Anemia). Dr. suruh masuk hospital tambah darah....saya tak nak. Mujur sekarang ni alhamdulilah saya dah bertambah sihat. 

Ni photo anak saya yang akan pejam mata kalau ada flash. Ishhh ummi letak penyepit baju kat mata baru tau.....


Ni muka chenta hati saya. Ni photo yang kedua saya snap sebab photo yang pertama tu tak berapa nak fotogenik. 


Awal lagi dah tiba Pavlova. Makan 3 beranak sekejap je habis. 


Spaghetti Carbonara buat Dania. Ni portion kanak-kanak.  


Muka saya yang agak pucat. Kita ambik gambar satu family dulu. Mintak tolong staff Serai ambikkan gambar. 


Ni menu saya. Sang Har Ying Yong. 


Hubby pilih Nasi Ambeng. 


Bila lagi nak ke Serai ni......

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails