Wednesday, March 11

Kidzania lagi masa cuti sekolah

 Ni kali ke 10 kot Dania pergi Kidzania. Nampaknya Dania tak jemu2 nak berkunjung ke sini. Ni citer cuti tahun lepas ni bulan 12. 

Redeem tiket free yang Dania dapat dari sekolah kebangsaan. Saya je kena beli tiket. 


Ni tempat pertama Dania main ni. Kalau nak bawak kereta kena check mata kat Hoya Eye Care dan ambik exam kereta kat Honda. Dah dapat lesen kereta baru boleh memandu kat sini. Kena tunjuk lesen kereta ya. Dania cuma tunjuk lesen kereta sebab dah ada.


Ummi....Dania nak jadi painter pulak kat Nippon ni. 



Anak ummi yang comot ini.....rajin cat rumah....


Crowd tak berapa ramai masa kami pergi ni. 



Setiap kami pergi Kidzania mesti Dania pergi kat acting academy. Kali ni mereka semua berlakon jadi Ninja Turtle. Sempat la saya ambik video masa Dania dan kawan-kawan perform kat stage. 


Banyak lagi Dania main since the crowd tak berapa ramai. Gambar selebihnya takde sebab saya gi berehat kat Parents Lounge. 

3 comments:

  1. bestnye dh kali ke10 ye dania..tisya blum smp2 lg..mmg nk bw tp tu la..bila ntah nk pegi

    ReplyDelete
  2. wah..syok ye siap dapat buat persembahan lagi ye..

    salam kenal & jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails