Wednesday, February 18

Dari Selangor ke Krabi

Selamat bercuti panjang ye. Kat sekolah Dania ada yang dah cuti awal-awal lagi. Insyaallah pada lewat malam ini, kami akan bertolak ke Bukit Kayu Hitam dan jika takde aral, esok pagi kami akan bertolak ke Krabi. 

Ni first time ni nak pergi Krabi menaiki kereta sendiri. Insyaallah saya akan share pengalaman ke Krabi menaiki kereta. ;) 

Passport check
Geran kereta check
Takaful Kembara check
Insurance kereta Etiqa buat penambahan ke Thailand check
Minyak Isi penuh check
Reload Touch N Go check 
Print out booking confirmation hotel Krabi check

Moga selamat perjalanan pergi dan balik kami nanti. Amin......

2 comments:

  1. dah balik bercuti belum ni .. tak sabo nk dgr cerita krabi ni

    ReplyDelete
  2. happy holiday dear ezz!! tak sbr nak baca ur entries

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails