Monday, November 10

Pemenang Dugrostar Finale Sunway Pyramid

Dugro....Dugrostar.....begitulah antara bait lagu Dugrostar :-) Masa finale kat Sunway Pyramid, saya dan Dania ajer yang pergi. Lepas daftar sebagai media.....Dania mencuba game kat sini. 


Dugrostar Steps ni kena menari ikut screen. 


Dalam masa yang sama ada persembahan dari peserta Finale. Comelnya.....


Baju si cilik ni menarik perhatian saya :-) Kita tengok si cilik ni ada tak dalam senarai Top 3.


Alolo cutenya bebudak tadika ni. Siap ada couple setiap seorang ni. 


Kat sini pun Dania ada main-main jugak. 


Masa yang ditunggu-tunggu pengumuman pemenang tempat ketiga...
Adik Cindy Lim 


Tempat kedua jatuh pada......
Adik Vincy Kong Yun Sim. Ni yang saya berkenan baju adik ni. 


Tempat pertama dimenangi oleh......
Adik Ashley Yong Hui Jin 


Tahniah kepada semua pemenang. 

2 comments:

  1. congrats to all talented winners
    dh berkurun i tak join apa2 event...

    ReplyDelete
  2. Hi sis...ingat x lg kita jumpa kat sini? Saya yang dtg berdua ngan baby ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails