Thursday, August 21

Jalan Jalan dan makan bersama selebriti pujaan hati :-)

Saya ternampak contest ni pun just before sibuk nak balik raya. Jadi saya sempat la buat petua perjalanan balik kampung. Masa nak reka apa nak tulis petua balik kampung ni, kebetulan terdengar tips balik kampung masa musim perayaan kat radio masa saya tengah memandu. Hehehe. Apa lagi, bolehlah bagi idea apa nak tulis kan.....
Print screen from here

Boleh pilih selebriti mana diantara 3 ini. Kalau pilih Farid dan Diana boleh jumpa 2 selebriti sekaligus. Saya hantar 2-3 juga tapi yang lebihnya Heliza Helmi lah. Nabil saya tak pilih sebab tak sure kalau dapat nak borak apa. Hehe. Akhirnya sedang sibuk kat Thai Odyssey, saya terima panggilan telefon dari agensi yang menguruskan para pemenang. Saya dapat bersama Heliza Helmi.

Print screen from here

Waktu yang ditentukan kena tunggu kat shopping mall di Sunway dan dari situ saya akan dibawa ke restoran terkemuka di KL. Wonder kat mana la tu :-) Yang pasti teman saya Dania ler. Boleh bawa seorang rakan.. Dania dah cakap, nak ikut ummi. 

2 comments:

  1. klu i akan lilih heliza..lebih selesa nak berbual :)

    ReplyDelete
  2. tahniah ezna...wah restoran terkemuka

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails