Monday, May 12

Singgah Munawwarah sebab .....................

Tahukah anda, pada bulan kelahiran anda kita boleh apply birthday voucher kat Munawwarah Taman Tun. Saya pun baru tahu itupun kebetulan nak beli tudung ni. Birthday voucher bernilai RM25. 

Saya beli tudung Iriesya selendang T warna olive. Berkenan bila nampak Kak Ina (Haslina Ali) upload dalam facebook. 



Tudung Iriesya ni tudung soft awning. Warna classy sangat. Saya beli tolaklah birthday voucher RM25. Dapatlah murah sikit tapi tak le semahal tudung Fareeda. Yang penting tudung ni labuh melepasi dada. 


Dah lama tak shopping kat Munawwarah. Tau tau banyaknya kedai. Munawwarah ni kedainya bukan setempat. Kena jalan jugak dari satu kedai ke kedai yang lain. 

2 comments:

  1. Tp tudung fareeda pun ada yg labuh melepasi dada, cantik terletak jugak....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails