Monday, May 19

Makan Time : Old Timer Kopitiam, Taman Tun Dr. Ismail

Restoran ni saya makan dengan Ayu 2 minggu lepas. Kebetulan Dania kena stay back sebab ada latihan sukan balapan sehingga pukul 4 petang. Jadinya lama sikit la masa saya. Ayu Rafikah yang pilih restoran ni.

Pilih-pilih nak makan apa. 


Old Timer yang kat Bangi tu saya dan keluarga pernah berkunjung ke situ.


Ni deko di dalam restoran ini. 


Boleh juga kalau nak makan kat luar. Yang berborak kat luar tu pun lama kat restoran ni macam kami gak. Hehehehe....


Milo tabur ni sedapnya bila minum time panas terik. 


Barli ais yang menyegarkan.


Mee pilihan saya dimasak ladna. Nyumssss sedap...


Ayu pilih nasi lemak. 


Sibuknya makcik ni haihhh....


Kami lepak lama kat sini dari 11 pagi - 2 petang. Amacam??? Hehehe...Lama tak berborak. Sekali berborak lamalah. Masa kat parking pun sambung borak lagi...Ngeeee.....

4 comments:

  1. Replies
    1. lagi sedap sebab orang belanja...hehehe :-)

      Delete
  2. waaaaa jeles...nak join gak!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa ni je i free. Lepas2 ni payah sikit sebab Dania ada 2 kelas.....nak ambik, hantar pulak kelas kedua...

      Delete

Related Posts with Thumbnails