Monday, May 26

Hari kami meluangkan masa bersama :-) pada 17 Mei 2014

22 tahun yang lalu, Piala Thomas milik kita Malaysia pada 17 Mei 1992. Saya dilahirkan pada 17 Mei jugak! Hubby tanya nak makan kat mana?. Serai Empire Subang menjadi pilihan memandangkan hubby kena work from home dan kami kena balik awal juga. Ni antara photo yang hubby snap masa birthday saya. 


Nasi tumpang pilihan hubby. Siapa nak tumpang? meh meh...hehe.


Sar Ying Yong pilihan saya. Hidangan yang sama saya pesan kalau makan kat Mohd Chan :-)


Air serai special mint dengan aiskrim sorbet yang masam...huhuhu :-)


Goreng pisang madu untuk dessert kami. 


Dania pilih beef burger kids :-)


Lepas tu ke Shah Alam sebab nak singgah TNB bayar bil. Kami solat kat Masjid Negeri Shah Alam sebelum jalan kaki ajer kat taman berdekatan dengan Masjid Negeri. Ni antara shot yang diambil. Ibu dan anak. 


Hari jadi saya sangat bermakna kerana dapat meluangkan masa dengan yang tersayang. :-) Terima kasih kepada mereka yang menyampaikan ucapan melalui fb dan sms yer :-)

3 comments:

  1. happy belated birthday.... sedap nampak beef burger tu

    ReplyDelete
  2. teringin nak makan kt serai ni gak hehe

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaa slap me slap me slap me again!!!!!!

    Ezna macam mana i boleh terlepas cakap birthday dekat u ni.. hari ni pun dah 27 may ok.. dah 10 hari.. 10 hari.. TEN..

    OMG OMG OMG....
    sorry Ezna..

    apa pun selamat hari lahir..moga umur kita makin diberkati olehNya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails