Thursday, May 15

Bila ummi dapat awal hadiah harijadi

Lagi 2 hari umur saya pun meningkat lagi 1 anak tangga. Semalam semasa ambik Dania kat sekolah, tanya la Dania 

Ummi : Dah beli ke hadiah ummi?
Dania : Dah. 
Ummi : Bila nak bagi ummi?
Dania : Tak tahu lah. 

Sekali...bila saya mintak nak tengok, Dania pun bagilah. Cantiknya....Dania bagi saya bekas kecik nak letak cincin atau kerongsang. Pandai pulak tu pilih warna pink yang sangatlah sweet. 


Dania siap keluarkan duit tabung dia nak belikan saya hadiah ni kat book shop. Alahhhh so sweet. Love you Dania !!!

1 comment:

Related Posts with Thumbnails