Monday, February 17

11 tahun yang lampau...

Ada kawan tag kat facebook gambar masa me kursus induksi masa kerja LKIM dulu. 11 tahun yang lampau me sibuk nak berkursus sebab salah satu keperluan untuk diserap sebagai pegawai A. Me duduk sebelah jiran me sekarang dan kawan yang me rapat masa kat LKIM. :-) Lin nama panggilannya. Masa ni pun me dah bertunang. Me bertunang 1/6/2003. Tarikh kat gambar ni 26/6/2003 jadinya kira baru la me bertunang :-) Darah manis gitu. Me kahwin pun tahun yang sama jugak 2003. 


Kejap je kan masa berlalu. Now me pun dah jadi surirumah sepenuh masa. Tukang bayar expenses...me lah, tukang ambik/hantar Dania ke school me lah......

Ada rumors yang kata me berhenti sebab itulah sebab inilah. Yang betulnya me berhenti sebab tak sanggup nak disuruh outstation. Masa tu Dania berapa bulan je umurnya. So me berhentilah. Bukan disebabkan kena marah dengan pegawai atas me. Ramai yang terkejut sebab bukan senang nak masuk perkhidmatan kerajaan kerana ramai yang memohon tapi tak dapat. Alhamdulilah. Rezeki di mana-mana. Me bahagia dapat bersama keluarga me..... :-) 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails