Tuesday, July 9

Peluncur ais cilik

Dania dah lama dah nak ice skating ni cuma baru-baru ni je me realisasikan. Me enrol Dania dalam kelas ice skating masa cuti sekolah. Kelas intensif 3 hari selama 1 jam setiap hari. Masa first day tu datang ajer, terus pilih kasut yang sesuai dan simpan barang2 dalam locker. kena beli token tu. 


Dania baru nak mencuba skate ni. 


Aktiviti dimulakan dengan aktiviti senaman untuk memanaskan badan. 


Me tengok Dania kat luar ajer. Banyak kali jugak Dania terjatuh. Lagipun ni memang first time ice skating tu. 


Ice skating academy kat Sunway Pyramid. 


Kalau anak2 you alls berminat, cuba click link ni. Ada kelas intensif waktu cuti sekolah atau nak appoint trainer untuk anak2 you alls. One of my friend anak dier 2 orang pemain luncur ais yang mewakili Malaysia peringkat antarabangsa. kedua anaknya lelaki. 

3 comments:

Related Posts with Thumbnails