Wednesday, July 24

Hari susu sedunia Dutch Lady

Road Show hari susu sedunia diadakan di beberapa tempat antaranya kat 1 Utama Old Wing ni. Kami datang sini kebetulan ajer. Alang-alang nampak kanopi mewah ni terus la masuk dalam. Kena daftar dulu dan dapat 1 buku untuk melengkapkan aktivit. Selesai aktiviti dapat le cop. Me pun dapat jugak. Dah kumpul semua cop, boleh la tebus goodie bag :-)


Seawal jam 10 pagi pun dah ramai orang. 


Ni aktiviti transfer kotak2 susu Dutch Lady tu. 


Dania tak lepaskan peluang perah susu lembu. 


Dania nak cop kat dinding pulak. 


Ni bagi yang berminat nak masuk peraduan Dutch Lady. 30 video yang memberi inspirasi akan dianugerahkan insurans pendidikan untuk anak kita bernilah RM30,000. Lumayan kan?. Me tak buat video kat sini sebab me dah submit melalui web Dutch Lady 2 video Dania :-)


Video 1


Taken from youtube

Video 2


Taken from youtube

****Moga ada rezeki Dania :-) Dapat la menampung pembelajarannya ke peringkat yang lebih tinggi. Si kecik ni setakat hari ni cita cita nak jadi doktor gigi. 

4 comments:

  1. Good luck sis.. Moga ada berjaya dalam peraduan tu..

    ReplyDelete
  2. opss.. silap taip..Semoga akak berjaya dlm peraduan tu.

    ReplyDelete
  3. Dua2 video sgt best. Gudluck :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails