Thursday, May 30

Selamat datang sekolah baru :-)

Masa cuti sekolah hari isnin me dah pergi ke PPD kat KL nak dapatkan kelulusan pertukaran sekolah. Nak pergi pun me dah tersesat. Hehehe. So akhirnya terpaksa parking not so far dari PPD tu then terpaksa la me jalan ke situ. Alhamdulilah sekolah yang me pilih tu ada kekosongan. So lepas tu terus la me menuju ke sekolah ni. Sempat juga me snap snap sekolah baru Dania ni :-) Darjah 3 ada tujuh kelas. Actually dah tau Dania masuk kelas yang mana. Peramah sungguh penyelia sekolah ni. :-)




Moga dipermudahkan pembelajaran Dania di sekolah baru nanti. Masuk je sekolah baru, sekolah akan mengadakan sukan tahunan jadinya Dania kena praktis la sukan pulak. Padahal kat sekolah lama dah siap buat sukan dah. 

3 comments:

Related Posts with Thumbnails