Monday, May 13

Kenduri 4 in 1 rumah adik

Kenduri rumah adik me ni kira kenduri 4 in 1 pada 1 Mei 2013 baru ni. Kenduri masuk rumah baru,  doa selamat sebab adik me nak fly bulan 9 nanti sebab nak sambung belajar, ada tahlil untuk arwah ayah mertua my sis sekali dengan arwah mama dan papa dan sambutan harijadi. Senang semua sekaligus. Rumah ni kalau guna GPS, buat yang tak update GPS macam me kira tak jumpa la dalam GPS sebab ni kawasan baru tapi papan tanda ke Garden Residence sangat membantu.   

Belah kanan ni rumah my sis. Konsep tiada grill dan laman terbuka. Cuma laman tepi je berpagar. 


Kami tiba paling awal sekali so tour dalam rumah la yek. Luasnya ruang tamu...


Tema moden. Tangga diletakkan pembahagi kaca. 



Bilik anak perempuan yang pinkish purplish gitu. Sangat sweet...



Bilik anak lelaki ni tak diguna pun tapi dah siap la kalau anak lelaki bersedia nak berpisah bilik dengan ummi dan babahnya...



Sepupu me punya anak yang agak moody sebab tak sihat. Tapi tetap comel yek...


Ni adik dier ni.....comelnya......


Ni ummi mereka. Pun comel....hehehe....Che In me panggil....


Ni anak saudara me yang handsome....nama Zharfan :-)


Kek ni mama Zharfan yang bawak. Errr tapi cream kat cuppies ni lemak bebeno.....


Dania dan anak saudara me yang juga birthday girl Adlina. Kemain lagi puteri cilik ni...


Hari jadi April babies. Adik ipar i Sam, anak dier Adlina dan Musyafee. 


Yang kiri ni Syafira. Kakak kepada baby Zara gambar atas tu. Kanan tu baju shocking pink tu anak saudara me Sofiah nama diberi. 


Haaa.....yang ni adik ipar adik me....masih single....tapi...nak hantar cincin kena gi Sarawak yer...:-) Fatimah ni grad UUM, Sintok. Pandai makan ikan pekasam.....hehehehe...tapi kerja kat Bandar Sunway.....


Yang ni keluarga maksu me. 
Kiri - Kanan : Nadia, Maksu Azizah, Paksu Nawi, Liana. Maksu ni adik arwah mama me. Muka pun seakan sama :-) Rupanya sama tempat kerja dengan blogger famous amos rupanyer....jeng jeng...


Ni adik me Eja dengan anak sepupu me Che In....love this photo....:-)


Ni ler Princess Adlina.....anak saudara me yang ni feminin sikit. Kakak dier yang Sofiah tu tough sikit...hehehe....dier ni macam Dania sikit.....feminin.


Anak saudara me Musyafee. Rambut Musyafee me lambat tumbuh sungguh. Sama macam kakak2 mereka. Tapi once dah tumbuh lebat pulak rambutnya....


Ni la gambar yang me paling suka. 
Kiri - Kanan : Erma, Elza, Ezna
Me yang paling gelap antara mereka...huwaaa.......


Yang ni sepupu me punya anak. Me bahasakan opah untuk anak mereka yang bernama Affan dan bahasakan aunty ena....


Ni kat tingkat atas ni. Luas juga ruang keluarga :-)


Pandai Dania jaga adik yek...


Yang ni Dania tepuk adik Musyafee. Tengok la yang tepuk tu pun join sekaki...hehe...


Solat kat ruang tamu rumah adik me...


Ibu saudara me dan cucu, Zara. 


Yang ni adik Zharfan. Nama dier Zharif. Fotostat muka papa dier ni...



1 Mei you alls pergi mana?...

4 comments:

  1. adk u yg erma ke elza yg nak fly..cantek umah ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik me ema.....2 Tahun muda pada u....;)

      Delete
  2. me pun suka tgk pic u 3 beradik tu..sweet :) tapi tak seiras sgt pun :)
    besar dan cantik umah ni!! kalau kat area gombak, maunya lebih sejuta harga kalau umah besar2 gini ;)

    ReplyDelete
  3. Comellah gambar zara dgn kekja tu :-) gmbr kita yg gomok pun ada huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails