Monday, February 4

Standard atau premium?

Me nampak tandas ni masa pergi Low Yat Plaza. Masa gi tandas premium ni me siap bebel kat yang jaga tandas. Mahalnya. Waaa mana tak mahal nak gi tandas kena bayar RM1. Dania masuk so kena bayar sekali RM2. 


Rupanya Premium dan Standard ni ada bezanya. Hubby cakap premium lagi bersih. Siap ada tisu bagai. Yang standard me tak masuk pulak. Ishhh kalau dah emergency RM1 pun RM1 lar ye tak. Tandas standard kena bayar 50 sen ajer.


Macam ala ala flight pulak ada economy ada business class yek :-)

2 comments:

  1. tak kisah la klu bersih tanpa ada bau hancing,sanggup je bayar......

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails