Friday, February 8

Sesi Mali's Corner dan Peplum.....

Ni actually citer masa me pergi Taman Tasik Perdana tu. Ni kisah malam hari pulak. Me makan kat Mali's Corner selepas balik dari Taman Tasik Perdana. 

Mali's corner pilihan kami sekeluarga ialah yang terletak berdekatan dengan Festival City Mall tuh. Me and hubby makan Char Kuay Tiaw.  



Dania pilih nasi lemak ayam goreng.


Tengah syok-syok makan datang pulak makcik bawak kerepek. Rembat jugak 2 kerepek ni. Now me tengok kerepek ni dah makin sikit compared dulu.



Lepas tu jalan kat Festival City Mall pulak. Apa yang menarik eh? Luas sangat mall ni.



Booth permata inspirasi ni mencuri pandangan



Macam-macam gaya peplum ader nih. Me cuci mata ajer nih.



Balik rumah penat sesangat sebab dari pagi sebenarnya keluar rumah.......

6 comments:

  1. Samba nasi lemak dia xpedas mcm dulu
    Klw dulu mmg pedas gile

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke nana? kot ada org komen pedas sangat kot :-)

      Delete
  2. me suka pegi KL festival city tu :)

    ReplyDelete
  3. Salam..minat nak pakai peplum tapi rasa badan gumuks la plak..heheheh
    support me new blogger..follow me back ya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails