Wednesday, February 6

Makan time : Restoran Cili Merah Seksyen 9 Shah Alam

Me pergi awal juga ke restoran ni nak breakfast. Dekat ajer dengan event penyampaian hadiah tu nanti. Kuih kuih ni pilihan Dania.1 kuih lapis dah selamat Dania makan...


Aneka kuih boleh dipilih yek.


Rambang mata Dania nak pilih kuih favourite tuh.


Me pilih bubur nasi.


Dan cucur ubi ni. Ruper sebijik cam cucur kodok. mati- mati me ingat cucur kodok. Abis takkan nak letak balik sebab datang dengan 1 lidi ni. Kecik ajer pun cucur ni.


Ada juga set lempeng harga RM5. Lempeng + teh tarik. Me tak perasan lak set nih. Hubby makan mee goreng campur kuay tiaw. :-) Harga kat sini ok lar....kuih-kuih pun sedap!.

3 comments:

  1. klu ya confirm pilih kuih kole kacang tu.....my feveret ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuih kole kacang? tak pernah dengar nama tu. Mungkin yg kanan bawah kot ye?.....rambang mata nak pilih kuih kat sini....

      Delete
  2. me suka bubur nasi tu...hantu hehehehe....uik tgk kuih semua tu sape la yg tak rambang mata kan...umi tgk ni pun tak tau nak mkn mn satu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails