Thursday, February 14

Kini me suka membeli belah di Mydin

Sekarang kalau me nak beli groceries, me pergi ke Mydin. Dah jarang beli stok banyak2 kat Giant. Ikutkan Giant yang paling dekat ngan umah me. Me pergi seawal pagi kat Mydin USJ tu sebab punyalah ramai orang kat sini. Tapi parking dekat2 selalunya payah nak dapat.

Ada kaunter nak check makanan halal kat dalam Mydin ni.


Ni maskot Scotch Brite nih. Ala ala Sponge Bob tak? Cuma tak berlubang lubang :-)


Stok buat travel nanti. Hehehe. Save ler rm rm rm :-) minus the cat food yek...



Stok kami :-) Kalau beli kat Giant bebanyak ni me rasa lagi mahal.




Lepas membeli belah kat Mydin, makan kat food court yang baru Mydin renovate. Banyak gerai boleh dipilih. Me pilih nasi berlauk :-) Ulam ulaman tidak dilupakan :-)


Hubby pilih mee rojak :-)


Plus cendol


Dania makan nasi ayam. Kat bawah ni antara kedai makanan kat Mydin Food Court nih.


Luas, cantik dan selesa bila makan kat sini. Pelbagai pilihan pulak tu.



You alls suka berbelanja barang dapur kat mana?

7 comments:

  1. me shopping groceries kat giant ajer sbb yg paling dekat dgn umah :)

    ReplyDelete
  2. saya suke belanja kat carrefour je..sebab dekat sangat ngan umah..kikikiki

    ReplyDelete
  3. umi pun kekadang beli gak kat mydin, tapi tu la mydin putrajaya ni kecik, susah nak pilih-pilih barang, asik langgar troli org je huhuhu...mee rojak tu yummm menyelerakan (",)

    ReplyDelete
  4. lame xpgi sini...sheeda suke bli kt tesco brg kering, klau brg basah bli kt giant....

    ReplyDelete
  5. Giant atau care4 sbb dekat..tp sllu jgk g mydin usj ni..klu g umh sedra kt subang..

    ReplyDelete
  6. saya pun suka pegi mydin usj, cuma jauh sket..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails