Friday, February 22

Gold Coast 15 Feb 2013

Hari ni kira hari terakhir kat Gold Coast. Finally boleh balik Malaysia. Yay.....So as usual masak pepagi lagi. 



Then nak jalan2 beach. Hard Rock Cafe ni me tak masuk pun. Just snap pics dari luar ajer.



Ada sand safari event bermula 15 Feb 2013 kat Surfer Paradise beach ni. So dia ni tengah carving burung dari pasir.


Ombak kat sini sangat kuat. Tu yang background tu, mereka tengah belajar surfing. 


Me duduk kat pasir ajer la.



Jelly fish mati. Kalau kat Malaysia jelly fish warna pink kan.


Ada Ripley's Believe It Or Not tapi we alls tak masuk pun.


Cun anak mat saleh nih.



Ambik gambar kat kereta LifeGuard pantai. Pakai nampak cam sopan. Takde la macam citer Baywatch tu haa...


Singgah lagi Movieworld. Niat di hati nak tengok stunt show kereta tapi timing dah habis lar....


Hubby dan Dania naik Road Runner Roller Coaster.





Ni pulak photo masa parade.



Catwoman yang menggoda dan Batman.



Geng Scooby Doo.


Amboiiiii kiss kiss dengan Bugs Bunny. Bugs Bunny ni pakai baju cina lagi sebab nak sambut Chinese New Year. Ramai pelancong cina kat Movieworld nih.


Superman Escape ni dalam maintenance so tak berjalan sepanjang we alls kat Movieworld.


Keluar Movieworld masuk Wet n Wild pulak. Sebelah ajer theme park ni dengan Movieworld.



Dania sempat mandi la kat sini. Merasa jugak la walau me tak berapa galakkan sebab esoknya nak balik sure baju mandi lambat kering. Lagipun dryer kat hotel ada time boleh guna. Tak nak hampakan Dania, kasi main la jugak.....




On the way back terjumpa kereta Savvy. :-) Mat saleh yang drive tu. Kat Gold Coast now sibuk tengah buat LRT. Ingat kat area umah me je sibuk buat LRT.


Dan.......kereta Satria :-) Siapakah pemiliknya? Agaknya mat saleh jugak kot.


8 comments:

  1. cantiknya gambar di pantai tu.teringin pi OZ :)

    ReplyDelete
  2. ingatkan mata derang je kaler biru.. jelly fish pun kaler biru ekk hihihihi

    seronoknya dah sampai gold coastt

    ReplyDelete
  3. ada gak org luar drive kereta malaysia ...

    ReplyDelete
  4. kak..wauuu first time tgk jelly fish

    ReplyDelete
  5. bertuah badan dapat pergi ke tempat macam tu..

    ReplyDelete
  6. besh boleh masuk byk2 kali kat movieworld tu!! nampak tak crowded sgt kalau compared dgn USS or disneyland kan?

    ReplyDelete
  7. Seronok baca percutian Kak Ezna.. Tq for sharing..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails