Wednesday, February 20

Animal adventure di Seaworld Gold Coast Australia


Kalau nak ambik gambar dengan dolphin satu family maksimum 6 orang, bayaran yang dikenakan ialah AUD 599.99 Kalau nak convert dengan currency kita kena X 3.2 = RM1,900++

Kalau me ada duit lebih mungkin boleh consider tapi sayang gak tu nak kuarkan RM1,900++ tu kan....sebab currency Australia sangat tinggi. Nak jadi trainer untuk dolphin AUD 329.99. Suka beno mat saleh ni bagi harga yang ada 99 nih yek...

Masa gi tu ada nampak kalau nak ambik gambar anak kita dengan singa laut kena bayar AUD 50. itu pun me sayang duit...hehehe...duit boleh beli souvenir tu....

4 comments:

  1. owhhh mahalnya...tp yg part bergambar tu bolehlah lagi nak byr...yg ribu raban tu rasa mcm syg gak duit hehhhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang mahal suzz.....AUD 50 tu untuk sorang anak ajer. Kalau 2 orang kena bayar AUD 100.....adehhh nak convert duit kita memang mahal....

      Delete

Related Posts with Thumbnails