Thursday, December 20

Slurpp ketam bersama teman tersayang

Semalam me gi Shah Alam sebab ada hal sikit. Dengan nak pos poslaju lagi. Kepada pemenang harap bersabar ye....:-) Alang2 tempat tu dekat Shah Alam dan dekat sangat dengan Mee Ketam Kuala Lumpur. Tempat favourite Eyriqazz ni :-), me pun singgah la.


Me order bihun sup ketam kecil ajer. Pulak tu share dengan Dania. Kalau order 1 untuk Dania confirm tak habis. Me just mintak mangkuk lebih kat kedai tu. Kenyang walaupun slurrp mee ketam share dua orang. 

Ni ler teman tersayang me. Baru berumur 8 tahun. Thanks Dania yer jadi peneman ummi ke mana sahaja. 


Mee Ketam ni terletak bersebelahan dengan Unisel di Seksyen 7 Shah Alam. Dekat sangat dengan Yazit Burger yang besar gedabak itu. Ohhh yang tu tak try lagi sebab tak tau family kami bertiga leh habiskan ke tak....:-)

6 comments:

  1. ahh,tidakk..buat saya mengidam di tengah2 pagi ini...

    ReplyDelete
  2. pernah makan mee kari ketam jer kat situ :)

    ReplyDelete
  3. nampak sedap.. tapi i tak berapa penggemar ketam.. malas nak kopek

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails