Saturday, December 1

Kami

Photo diambil dari photo yang my friend tag

Malam semalam ada reunion my batch masa belajar kat UiTM Terengganu. Me tak pergi pun. Reunion diadakan di Fullhouse Wangsa Maju. 

Seronoknya la dapat berjumpa dengan teman seU dulu. Boleh le bertukar-tukar cerita ye dak?. Ada juga kawan me yang couple masa UiTM dulu bahagia now sebagai hubby and wifey. Wahhhh lovey dovey gitu. :-) Semua dah jadi isteri suami orang dan matang. Tak macam dulu lebih banyak main main je.

Cepatnya masa berlalu.......grow old gracefully.............. 

4 comments:

  1. @Mama Zharfan284 me tak berapa familiar area tu. Kalau area Shah Alam, PJ, near Bandar Utama takpe sanguup redah malam2 tu. Wangsa Maju tak berapa familiar walaupun boleh guna GPS. me takut. hehehe....

    ReplyDelete
  2. i pun tak pernah pergi fullhouse :)

    ReplyDelete
  3. ni reunion after how many years? mmg best kan...baru2 ni me pun ada gak gi reunion tapi hubby nyer sekolah nyer reunion. they seems to be very excited seeing each other after 17 years x jumpa. dah beranak pinak sumer. tapi dorang buat style family day. stay kat resort 2 days 1 night. full of activities ...i pulak yg tumpang seronok sekali ;-))

    Yati
    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails