Tuesday, December 18

Carousel


Shopping complex yang ada carousel me tau kat IOI Mall Puchong ajer. Tempat lain ada ke? Dania naik jugak carousel ni. RM2 ajer weekdays. Weekends rasanya RM3. Murah bagi me. Err sebenarnya semalam Dania naik. Me kata kat Person In Charge me nak hantar Dania ajer. Kuda ni tinggi so kena tolong la Dania naik. Tup tup bunyi wisel dan carousel ni berpusing. Kena la me berdiri tepi Dania. Dania cakap tu lar ummi lambat sangat, carousel ni pun dah jalan. Pening jugak la....hehehe....

4 comments:

  1. paham.. paham tahap peningnyer. dulu anak kecik2 kena naik sekali.. memang tutup mataler jawapnyer.. dah besarni okler.. biarkanjer..

    ReplyDelete
  2. merry go round :) me pun pening tapi selalu naik temankan my boys hehehh

    ReplyDelete
  3. Alisya takut naik carousel ni...

    ReplyDelete
  4. lahhh.. boleh pening mcm tu. kalau budak2 happy jer kan.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails