Wednesday, December 5

Blog bertukar Wajah

Bukan Eyriqazz ajer bertukar wajah. Me pun bertuar wajah. Actually blog me sebelum ni dipenuhi dengan bunga bunga rose dan rerama. Lama lama me tengok macam tak sedap dipandang mata. Lantas me dah lama minat template blog Kak Ina KL.

Mula-mula me sesajer nak buang sendiri bunga rose tu. Kalau nak appoint orang kena bayar la pulak. Payah nak buang, me tanyer Wansteddy, so ada technical part me tanya pulak Wan Hazel. Keduanya sangat membantu me. Lepas tu ada pulak insiden di mana jarak diantara tajuk2 tu jauh jauh. Haishhh tak cantik la pulak. Me ringankan diri message insan yang buat template Kak Ina KL. Taraaaaa..................inilah hasil daripada keirin.Me rasa lebih teratur dan background putih suci juga warna yang manis dipandang yang menampakkan ciri-ciri feminin.

Thanks keirin!.

13 comments:

  1. cantik :) lama dah tak makeover blog . mls :p setakat tukar header jer.

    ReplyDelete
  2. hihi~cantik....nampak lebih luas nie....:)

    ReplyDelete
  3. cantik...betoi kata akak amy...nampak luas...suke sgt

    ReplyDelete
  4. Cantek..
    Rasa tenang, x serabut...

    Bloglist n my last entry kt tepi tu rasenye terbalik kak.
    =)

    ReplyDelete
  5. Thanks all. Rasa lapang tengok makeover template kali ini :-)

    ReplyDelete
  6. Lebih manis ^^ sorry tak dapat membantu kak ezna lebih proper. Dah lama berhenti buat kerja freelance deco2 blog. Habis step2 nk redesign pn ikut lupa ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails