Tuesday, October 16

Raudhah di hatiku TV9 : : Me jumpa selebriti : :

Diana Amir is so pretty. Don't you think so?

Bertempat di Masjid Al Falah USJ 9, TV9 mengadakan majlis Raudhah di Hatiku. Kami bertiga pergi la ke sini. Tiba solat Zohor, me and Dania pergi le nak ambik air solat. Dekat dengan i ada sorang ni tiba2 bila tengok muka i macam cakap ehmmmmm.....sampai la dia cakap Diana Amir. Ok fine. Lepas tu i sanggup tunggu Diana Amir habis solat nak ajak bergambar. Pastu dia cakap kat i boleh tak ambik gambar pukul 2pm nanti. I degil, i kata akak nak balik dah. Hehehe......so i soh Dania ambik gambar dengan Diana Amir. 

I rasa Diana tak nak potretkan muka dia yang kengkonon tak cantik la. Maybe segan sebab tak make up. Bagi i kalau orang dah cantik, tak makeup pun cantik....hehehe...berbaloi tunggu Diana solat. Sanggup tu mencarik dalam masjid yang reramai tu. I cam sebab shawl Diana ni animal print......




*****Tips kalau jumpa selebriti ni terus approach nak ambik gambar dan dan tu jugak, kalau tak....tetau dah hilang ajer.....

7 comments:

  1. yela kan kakak, x make up pon dah cantik kan....

    ReplyDelete
  2. ehmmmmmmmmmmmmm tu die cakap apa ezz...

    ReplyDelete
  3. cantik Diana ni. Suka tgk dia dah ber-HIJRAH...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. muka lepas amik air sembahyang lagi cantikk dari make up tebalkan?

    ReplyDelete
  5. suke diana nih, btol2 hijrah die kan :)..muke kitekan comey2 gak pas amik wudhu' hik3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails