Saturday, October 27

Merebus telur kini lebih senang


Me nampak pengukus telur / egg steamer ni kat AEON Taman Equine Home Center. So me berminat nak beli. Boleh merebus telur separuh masak, telur rebus atau kastad telur. Cuma masukkan air ikut sukatan. Telur pilihan kita tu akan masak secara automatik jadi tak payah fikir la telur separuh masak kita tu akan jadi seperti telur rebus. Kalau sesiapa yang berminat, ni brand Khind.

2 comments:

  1. @BABY(MAMA AMANA Harganya RM58 satu. Dah try dah buat telur separuh masak. hehe :-) Belian yang berbaloi Ila....senang je nak merebus telur...:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails