Thursday, October 18

Kita santai santai ajer ya....



Gambar atas keduanya kat Taman KLCC


Entry santai ler hari ni. Dania ni kalau pergi taman permainan mesti nak main buai. Sanggup la tunggu lelama kat buai kalau ada orang tengah memain. Entah apa yang bestnya main buaian entah ler....syok sebab leh ala ala terbang tinggi ek?....

Tapi kekadang i tengok attitude orang ni, kalau anak dia main buaian main le lelama mana. Idak ler pulak nak bagitau anak dier soh stop sebab ada budak lain nak main. Kalau i ler i akan cakap kuat2 kat Dania. It's ok Dania. Nanti kalau Dania main Dania main kejap je tau. Kita kena share share ok......orang lain pun nak naik...hehehe.....




3 comments:

  1. Saya nk buat cm akak jugk la..ckp kuat2 sket hehehe...
    Cantek gmbr yg 1st

    ReplyDelete
  2. baguih tu..klo syawal pon sy pesan gitoo...tp kengkadang cian kat anak bila duduk lelama ka tepi buai semata2 nak tunggu turn..

    ReplyDelete
  3. ada yg buat bodo ajer kan mcm harta dia plak...me tak bg my kids main lama2 kalau ada yg nak main

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails