Tuesday, October 9

Dek kerana minat dengan watak Ain Hawani dalam Adam Hawa

Thanks Nadiya Nisaa balas message me :-)

Dek kerana minat dengan watak Ain Hawani dalam Adam Hawa, i pun message pelakon watak Ain Hawani. Nadiya Nisaa. Hehehe. Tak sangka dia balas pulak. Kejap je i message dah dapat balasan dalam setengah jam selepas tu.

Minat sebab watak dia sweet je sebagai Ain Hawani. Manis je dengan lesung pipit di pipi. Sesuai la bagi i walaupun ramai juga yang mempertikaikan kenapa Nadiya Nisaa yang dipilih memegang watak sebagai Ain Hawani :-) kenapa bukan pelakon glamour yang lain?....

Siapa yang mengikuti siri ni? Hehehe....so far tak miss lagi. Siap rakam dengan Astro Beyond ni. Agak2 hubby lewat balik, siri ni dah terakam :-)


13 comments:

  1. saya ni silet readers kakak....ado follow akak..slaloo baca citer kakak, tp tak penah tinggal comment....kikikikkiki....tpi ni 1st time tinggalkan....sebab ain hawani...mmg macam2 rasa bila tgk AH ni..lagi2 ain hawani punyer watakkan...nadiya nisaa very simple...tak perlu la org kat luar sana pertikai asal tak artis glamor bagai....kata Ain Hawani ni simple...so kena la ngan nadiya ni..pada sy rasa la...kikikikkik...belom miss kakak...walaupun kat umah tarak beyond...so, 90hari menjadi penghuni tetap kat umah ni sebab jd mak tang...so online la pepagi bila itu budak tecik tido di pagi hari...kkikikiki

    ReplyDelete
  2. hamboi....tapi mmg pun skrg nie drama adam hawa tgh hangat..serius lakonan Ain hawani tuh berkesan..sampai nieyl sakit ati tgk kat umah tuh..hehehe~

    ReplyDelete
  3. heheh me dh lama tak tgk apa2 citer kat tv ;)

    ReplyDelete
  4. Semangat akak ni ;)
    Seronok kn bile retis reply mesej, rase dihargai ;)

    ReplyDelete
  5. @Nieyl tak dinafikan. Sebab berkesan tu yg minat tu. Hehehe....degil ain hawani ni :-)

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan sebab u zzz awal. Best sebab hubby sekali join tgk dan lepas tu discuss pepe yang berlaku. Hehehe :-)

    ReplyDelete
  7. @Nad @ MamaZN semangat. Takpe lah retis perempuan je pun. Kalau akak berbalas message dengan Am lagi haru. Hehehehe :-)

    ReplyDelete
  8. heheh..sama lah kita akak.. ijah pun makin minat dgn nadiya nisaa after tgk ain hawani !! ;)

    adam dan hawa ni pun feberet ijah skrg. gigih tgk dkt tv/ulangan dkt tv siap download lg. hahaha.

    ReplyDelete
  9. satu episod pun tak tgk lagi..nak tgk online pun tak ada masa..mengharapkan akan ada DVD yang keluar citer ni nanti...hehe

    ReplyDelete
  10. i dlod gak tgk cite ni, mmg best nadia nissa ni blakon. i minat lakonan dia sejak dia blakon cite CUN dulu lagi

    ReplyDelete
  11. Akak pun follow cite ni...tp tgk kat dailymotion pasal kat rmh takde astro...mmg best lah AH ni...
    Tak kira lah diaorg pertikai mcmana pun tp pd akak ..nadiya nisaa mmg amat sesuai jd ain hawani kan...kan? :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails