Saturday, October 27

Citarasa fesyen si cilik

Kalau jenjalan kat shopping mall, kalau ada baju2 Dania yang me berkenan, mesti me beli tapi kena tengok purse dulu lar. Selalunya me beli baju Dania masa me jalan sengsorang. Kalau jalan dengan Dania kena ikut citarasa dia yang selalunya akan tanya me jugak. Ummi suka yang ini ke yang ini?...hehehe....

Kerana Dania dah pakai tudung, me akan cari yang lengan panjang. Kalau me sesajer tunjuk baju lengan pendek mesti Dania akan kata tak tutup aurat lar ummi. Sekurang-kurangnya Dania dah faham dia kena pakai baju yang lengan panjang. Alhamdulilah. 


Dress yang dipakai dengan baju lengan panjang putih. Ni 1 set ni. Kat AEON 1/2 price baju ni

Manis baju ni sebab ada gambar2 ribbon

3 comments:

  1. Lengan pendek pun boleh kalu kena dgn gaya kan kak?
    Pakai dgm cardigan atau pakai inner ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails