Friday, October 26

Cantiknya showroom Proton Edar HQ : Sports car pun ader

I pergi kat sini pun sebab nak jumpa my friend Arfah ni dah bertahun tak jumpa. Kalau tak, tak le me masuk showroom Proton Edar tepi jalan tu. Masa nak masuk selamba je me alihkan kon. Tup tup kena tegur ngan Mr Guard. So me masuk parking jauh sikit. 

So me pun pusing2 showroom tu dengan Dania sementara my friend turun rehat. Besar dan cantik tempatnya ni. Oh ya....Dania memang cuti sekolah since Jumaat hari Raya Haji. Sekolah agama so kalau ada hari kebesaran, mereka akan cuti sehari awal. So, tu yang Dania ikut me tu. My friend ingatkan Dania umur 4 tahun. 1/2 dari umur asal tu. 

Arfah cakap kalau kereta me Proton boleh parking dekat sikit. Me bukan kereta Proton so jauh le me dapat parking. Arfah ni dulu Mara scholar. Dapat melanjutkan pelajaran kat New York dalam bidang I.T. So now tengah buat SAP kat Proton Edar ni. SAP sama la ngan my hubby. :-) Me belajar takat U kat Malaysia ajer......takpe rezeki masing2 kan.  

Cantik tempat rehat kat showroom tepi air terjun


Showroom Proton Edar yang luas

Ada kedai barangan Proton kat sini

Deretan kereta

Kereta F1

Lotus Merah

Smart Lotus kuning ni


Landskap kolam pun ada

Lounge

You alls yang baru nak beli kereta Proton, ce try datang kat sini. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails