Wednesday, September 12

Pertama kali merasa Pavlova terus jatuh hati :-)

Pertama kali i merasa Pavlova nih kat open house my friend Ina di Shah Alam. Dah try 1 i rasa cam sedap so ambik lagi satu. Nak ambik lagi malu la pulak...over tawww......hehehe.....


Kebetulan i puasa, ada satu hari tu teringin nak makan mini Pavlova size cupcake so i order lah. 1 kotak ada 16 biji Pavlova berharga RM25. Kalau nak suruh delivery kena tambah la. I siap soh deliver kat Bukit Jalil.


Suka i bila hubby dan Dania tak berapa suka makan ni. I je conquer. Hehehe :) 
You alls suka Pavlova???


*****katanya senang buat Pavlova ni. Resepi tak dapat lagi dari kawan i Ezan....

3 comments:

  1. me suka ajer tapi tak boleh mkn byk2 sbb muak heheh

    ReplyDelete
  2. salam..nk tye u order 16bji rm25 ni kat mane...i nk try,,xpenah rasee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails