Monday, September 24

Johor Premium Outlet

Alang alang dah ke Johor, haruslah ke Johor Premium Outlet. Actually, kami nak terus balik KL jek lepas main2 kat Legoland. Tapinya, hubby kata letih nak bawak kereta since kena beratur lelama kat Legoland tu. Malam lepas main2 tu terus ke Skudai. Menginap kat Goodhope Hotel. Chewah chewah mengimbau kenangan hubby di UTM Skudai. Tapi hubby ni kira senior lagi dari Ayu Rafikah dan Zamzarina Ayu tu.....hehehe.....the next day baru ke Johor Premium Outlet (JPO).

Kat sini, me ada beli.....tapi aiskrim ajer. Selebihnya cuci mata....hehehe.....






Ada gaya sungguh Dania duduk....



Depan Coach kena beratur yer...






7 comments:

  1. rindu plak nak shopping2 mcm kat factory outlet junction 28 -kenangan dulu2 ;)

    ReplyDelete
  2. tak shopping ke ezz, heheheh... i junior selang brp tahun lah agaknya :)

    ReplyDelete
  3. senior saya gak la tu kot, hehehhe
    sonoknye dpt jenjalan jb
    bleh imbau kenangan! :)

    ReplyDelete
  4. agak2 anak murid mak i tak husband u heheheehe :p

    -- ibu emir --

    ReplyDelete
  5. Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....apesal lah tak roger ayu dah sampai skudai tu...nak kena babab kak ezna ni...kalau tak leh belanja ABC kat tmn u ni...hihi..

    memang sakan, dari legoland ke JPO...hihi

    ReplyDelete
  6. salam ziarah ezna

    wah glam msk majalah ek..tahniah
    dah gi gak kat sini cuma belum gi ke legoland ajer

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails