Sunday, September 9

Happy Shawl Day!

Jenuh jugak kalau nak memakaikan anak shawl ni. Bila time nak solat, terpaksa ummi menanggalkan brooch satu satu. Lepas solat, sesi melilit lagi. Kalau anak2 yang dah reti pakai takper...Senang citer. Senang lagi pakai tudung ekspres tu yek...

Masa ni makan breakfast kat McD

Salah satu gaya lilitan yang i pakaikan untuk Dania

Dania dengan sepupu Dania yang bernama Adam.


****Kalau nak pakai shawl kena ada ambil masa. Kalau nak senang, pakai je tudung ekspres. Zap zap siapppp!!! Tu pasal kalau Dania pakai baju biasa time ada event kat sekolah, i suruh pakai tudung ekspres ajer. Kalau shawl, lepas solat nanti sape pulak nak soh melilit shawl untuk Dania...

4 comments:

Related Posts with Thumbnails