Monday, September 3

Ceritera rumah terbuka - Me jumpa Aaron Aziz :-)

Rumah terbuka pertama, i pergi kat Bandar Utama. Dia ni kawan kepada isteri Aaron Aziz. Sangat ngam. sebab both Singaporean. My friend Ezan ni memang rajin masak. So ada hidangan laksa. Not sure laksa apa sebab kuah lemak gitu. 

Lepas tu tunggu la Dania nak main2 dulu kat bilik mainan Syirah, anak my friend Ezan. Sambil2 tunggu, taraaaa....Aaron datang bersama isteri so apa lagi, kami nak balik dah so i mintak izin Aaron ambik gambar dengan Dania. Hehe. Kalau dengan i err takkan nak suruh hubby ambik gambar pulak kan. Hehe. Hubby macam segan2 sebab Aaron tengah makan nak ajak ambik gambar.

Aaron Aziz dengan Dania

Me, Diyana isteri Aaron dengan Ezan selaku tuan rumah

Ramai juga jemputan ke rumah terbuka ni. Masa ni Aaron dan family tak datang lagi...

Laksa

Rendang etc..

Amboihhh syoknya anak dara main kat bilik orang yeh...

Dahlia Arissa anak Aaron yang No. 3 dengan pengasuh yang manis bangat...:)

Dwi Ariana anak Aaron No.2 dengan anak my friend Ezan, Syirah
Perasan tak jenama handbag Dwi? LV you....Dwi bawak sekali camera polaroid
Dwi ni make up light light ajer ni.....

Anak Aaron yang sulung Danish Anaqi baju biru sibuk main games kat I Pad. Budak2 zaman ni kan...

Speaking sungguh anak2 Aaron ni. 

Me : What game is it?
Danish Anaqi : How come you don't know? This is the famous game.
Me : Sorry I am 36 years old so i am not familiar with that game.
Danish Anaqi : My friend's grandma plays game. 

Speaking London u....apa nak jawab?....huhuhu.....:-) Yay....cukup 1 family Aaron i ambik gambar :-)





14 comments:

  1. wah2 best tgk gmbr sbb ada aaron..hehehe...kalo ada gmbr ezna ngan aaron lg la best tp tkpe ezna slalu je leh jumpa cz kwn ngan wife aaron...My friend's grandma plays game...dasat...hehe

    ReplyDelete
  2. klu i jawab cam ni, my grandma only now "angry birds game" hehehehe

    ReplyDelete
  3. alahaiii bestnya you..dpt snap2 photo aaron..dpt jupe dia live.. hehehe

    ReplyDelete
  4. auntie pun kene main game daaaa ;d

    ReplyDelete
  5. laksa tu nampak sedap..adoiiiaiii..hehehee

    ReplyDelete
  6. @mama tisya kalau nak ambik gambar dengan aaron harus 1 family. Kalau berdua ajer, me tak ambik kot. Segan!! hehe

    ReplyDelete
  7. @Mama Zharfan memang sedap suzz! i tak pernah makan kuah laksa gitu lagi.

    ReplyDelete
  8. @Em's Family hehehe...i main angry bird je mira...huhuh

    ReplyDelete
  9. @Chekgu Azrine mesti u puasa ni ye dak...err err i pun puasa today!

    ReplyDelete
  10. heee last jmp anak-anak aaron pun last year. tp mmg theyols speaking habis! pitam nk speaking balik haha.

    ReplyDelete
  11. @Ijah EmoTemo fluent pulak tu. sekolahnya ramai mat salleh lettew. International school kan.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails