Monday, September 3

Aidilfitri ketiga masih di Kedah

Pagi2 lagi kami breakfast pulut dengan durian. Durian tu i soh hubby beli banyak2. Ingat kot nak makan ramai2 kat kampung hubby tapi macam sikit la pulak 7 bijik durian kecik kecik tu. So bawak kat rumah kakak ipar. Kakak ipar masak pulut. Makan dengan durian. Ada kuah santan manis untuk dimakan bersama.

Lepas tu kami pergi ke Mydin Mall kat Alor Setar. Besar Mydin Mall tu. So, hubby belikan bling bling Habib buat si cilik Dania. So takde duit raya tahun ni. Bling bling Habib sebagai ganti. Lepas tu balik rumah kakak ipar yang buat open house. Kakak ipar buat nasi beriani ayam.

Pulut
 
Durian

Bling bling Habib

Open house Kakak Ipar

3 saudara ni i suruh berlakon dapat duit raya

Beg duit raya Dania....hehehe...

Hubby and Me depan rumah kakak ipar yang menghadap sawah padi

Dania raya ketiga pakai jumpsuit Cotton On 

Kemudian pergi beraya kat rumah kawan hubby kat Sungai Petani, Kedah pulak. Suka Dania dapat dukung baby ni heh.....comel baby ni...

 Pandai baby ni senyum depan kamera

Lepas ni kami pergi solat kat Masjid Datuk K tau. Dekat 1 jam pusing pusing baru jumpa. Entry lepas ni la yek....panjang panjang entry ni pun boring jugak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails