Monday, March 5

Tak sihat

Hari Sabtu baru ni 3 Mac 2012, setelah attend prize giving di PJ, terus melaju ke Shah Alam. Dari Shah Alam kami melaju ke KLCC lak....Nak update blog pun rasa sangat letih. Badan tak sihat setelah Hari Sabtu. Masa beratur kat Kinokuniya tu orang depan tu dok batuk2. Lepas tu hubby pulak masuk barisan nak beratur. Disitulah tetiba WansTeddy (Wan Hairulshifah) tegur i. I saje usik2 Wan kata x ambik borang contest ke? Ambikkkkk dibaginya banyak borang contest P&G latest. Pembelian RM40 ke atas. Dah namanya suka masuk contest....hehehe....thanks Wan...Berborak kejap je sebab lepas tu nak singgah surau pulak.Dania ni pantang nak beli buku je kalau singgah KLCC. KLCC sangat jarang2 me, hubby and Dania pergi. Sebelum tu penuhi permintaan Dania nak gi Petrosains. Balik Petrosains Dania request nak beli buku pulak....

Tiba rumah malam, lepas tu terasa nak demam.....ye lah sekarang ni kalau boleh elakkan tempat yang ramai orang.....

Dania, me and Wan....

3 comments:

  1. makan ubat...this week blh tlg suzz shopping spree hehehehehe kt mv

    ReplyDelete
  2. bila comper berjumpa mesti selit citer2 contest heheh

    ReplyDelete
  3. Mula2 cuak jugak takut kak ez xkenal wan kan. Tapi buat muka tebal jelah nk tegur juga hehe... Xtau pn kak ezna xsihat. Ramah je sembang. Moga cepat sembuh ya, amin...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails