Friday, March 9

Sabar itu indah


Alhamdulilah, kereta ni dah ambik pagi tadi kat showroom. Walaupun nak ambik kereta ni bukan mudah yer. Kena sabar dari segi mental. Ye lah i tahu kereta ni FREE jer tapi kalau dapat FREE sekalipun layanan dan service kena diambil kira juga. Layanlah kami seperti kami pun beli kereta ni. Tapi, pujian patut diberikan kepada Salesman yang layan kami itu ini. I rasa tengok showroom mana kot. Kalau nak arrogant sekalipun, pi mana nanti jumpa gak i. I ni customer Berjaya Group yer.....selama ni i service kereta Skoda i tu sekali dengan tempat service kereta Mazda sebab Berjaya Group bawak masuk Mazda selain Skoda. Dulu Mazda under Cycle & Carriage. Kang complain pasal attitude kang.......sebab yang i gi service Skoda tu kat HQ Mazda ni...or i dok senyap senyap tu situ....dah orang nak bagi kereta FREE pun dah cukup baik...

Nak mengadu, kereta dah dapat. Tapi tu lah.....susah nak jumpa orang yang baik sekarang ni. Baik ada makna ramai. Setuju????.....Selebihnya biarlah off record......



*****bersyukurlah i dikelilingi oleh rakan2 yang baik. Baik ada makna i larikkkkkkk...........

11 comments:

  1. we can't please everyone...dun bother those yg dengki2 tu ezz...
    cun keta tu ;)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan thanks suzz tapi tu la dengki oleh orang M sendiri tu yg gerammmmmm tu....

    ReplyDelete
  3. kak ezna, tumpang happy utk kak ezna satu family...biasalah kak, kalau yang dengki2 tu, kadang2 bukan setakat org luar jer dengki2 ni, yang depan mata kita pun dengki dalam diam...haishhh...takut....daripada berdengki, baik berusaha utk cuba dapatkannya...betul tak...hehe..

    erkkk...orang M_ _ _ A kah??? hehehe...pandai2 ajorkkk

    ReplyDelete
  4. @Damia Aleesya M*Z*A.....jeng jeng jeng....orang dengki ni ramai....adehhh.....kalau depan baik, dgn orang lain bermuka muka....eh cam pernah jumpa jer....

    ReplyDelete
  5. bestnye dapat keta.. tp patut diorang kena layan elok2 jugak.. yg dengki2 abaikanla..kalau dengki usahalah.. sabar ye.. apa citer anon tue?? nak tau gak..hehe

    ReplyDelete
  6. i ingat u nak book plat kerete WWW.. anyway yeay boleh rasa kete baru ni

    ReplyDelete
  7. @BABY(MAMA AMANA cik anon tu tunggu...sebab nak gi kenduri kawen ni, balik kenduri kawen nanti kita citer.....

    ReplyDelete
  8. @Em's Family kalau boleh i nak kuarkan asap kete tu. malas dah nak deal ngan mereka yang susah nak deal :-( kalau WWW, alamatnya lambat lagi boleh guna since WWW rasanyer 30 april baru bukak tender kan.

    ReplyDelete
  9. tahniah....pedulikan sore2 sumbang itu janji kita happy.....ramai manusia tak penah happy tgk org lain senang.....

    ReplyDelete
  10. haih, nak kasik free kete tp bermuka2..sangat tak best..mcm tak ikhlas jek..hemmmm
    apa2pun, lawa la kete kak ezna..putih suci bersih, heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails