Sunday, October 24

Makan time - JM Bariani

Nasi beriani kambing yang hubby order

Ayam berempah makan bersama nasi beriani

Nasi beriani biasa

Air bandung bersama aiskrim

My hubby tengah bayar kat counter

Segmen makan time, i nak bawak u alls makan kat Restoran JM Bariani. Chewah terasa macam TLC Astro Channel 707 pulak tapi versi bahasa malaysia daaa.... Bagi yang suka makan nasi beriani inilah tempatnya. Speciality kat sini dah tentulah nasi beriani. Kami order nasi beriani kambing, nasi beriani biasa, ayam berempah, air bandung aiskrim dan air bandung biasa. Dania share makan dengan ummi sebab kalau order satu untuk Dania mesti tak habis. Lagipun portion nasi beriani ni banyak. Itupun akhirnya my hubby tukang habis nasi beriani i. Hehe. I suka sangat ayam berempah kat sini. Rangup dan bahan2 perapan ayam tu yang i rasa menambahkan lagi kesedapan ayam ni. Akhirnya, makan di sini RM20++.

6 comments:

  1. yum yum me memang sukaaa nasi beriani ;) tak mahal eh mkn kat sini..boleh try gak ni

    ReplyDelete
  2. erm mmg sedap sellau juga pg makan..kat bangi n kat hussein onn

    ReplyDelete
  3. @Intan Inn

    Intan...i tak la selalu makan kat sini, baru kali kedua. Dah banyak dah cawangannya.....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails