Friday, October 29

KLCC

KLCC waktu malam. Cantiknya.....

Hubby pimpin Dania. Masa ni hujan renyai2

Mula2 Dania sorang je pastu ada geng pulak

i la ni tengah bawak asam. Fuh kejur air liur. Share ngan hubby yang boleh jugak layan asam

Nasi dagang hubbyku

Sizzling Yee Mee pilihan ummi dan Dania

Dania tenung Yee Mee yang masih berasap lagi

Setelah balik dari melawat papa di HKL, kami menderu ke KLCC. Hubby nak solat di masjid di KLCC. Alang2 dah di KLCC, kebetulan i pun dah ok sikit. Dah kira sihat dari selalunya. Kami parking di parking area bersebelahan masjid KLCC. Apa salahnya jalan sikit ke KLCC. I lah yang suggest dekat hubby makan di sini. Dah la lama tak pergi jalan2 kat shopping complex sebab i tak larat nak jalan jauh. Kira exercise lah jugak parking jauh sikit. Kami makan di food court KLCC. Lepas tu ke Cold Storage di bahagian bawah. I rasa mahal sikit la harga barang2 kat Cold Storage ni compare dengan Giant. Sepanjang i kat KLCC ni, orang tak ramai la. I agak mesti sebab orang tak dapat gaji lagi sebab masa kami pergi tengah bulan. Seronok je jalan bila time takde orang ni.

10 comments:

  1. ronda2 KLCC..best nyer...next week cadang nk bwk anak2 turun KL..dh lama tk g area sana..

    ReplyDelete
  2. nasi dagang tu sgt best..*drooling :)

    ReplyDelete
  3. @Fieza79

    boleh jugak ajak anak main2 kat park depan klcc tu :-) menarik sangat!!!

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan

    oh u pun suka nasi dagang. i suka nasi blue. he he he. kena gi kelate ni baru rasa yummy!!! original punyer...

    ReplyDelete
  5. mmg suka lepak kat KLCC. weekend je situ je la destinasi fav kitorg hehe smpikan pak guard kinokuniya pn dah kenal sngt my doter damia :)

    ReplyDelete
  6. @Wansteddy Tales

    Wahhh pak guard sampai kenal tu memang confirm suka pergi situ. hehe :-)

    ReplyDelete
  7. jarang ke klcc sbb parking ssh klu kat dlm agak mahal :)

    ReplyDelete
  8. i tak suke benor pergi klcc.. sebab klcc tu ramai sangat staff P*etr*nas yang i kenal.. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails